Home Andjela_pic (4)bl

Objavljeno: July 30th, 2015 | 0

Anđela objavila novi singl pod naslovom “Sanjam”

Andjela_pic (4)blNovim singlom pod naslovom „Sanjam“ Anđela se ovih dana predstavlja publici u ponešto drukčijem glazbenom izričaju nego što smo do sada imali prilike od nje čuti. Nova Anđelina pjesma autorski je rad mladog skladatelja Ante Dujmovića za koji je produkciju i aranžman preuzeo Leo Škaro. „Prvu verziju pjesme zapravo smo snimili već prije pet-šest godina u Njemačkoj. Sada je u aranžmanu Lea Škare dobila jedno modernije ruho i nešto brži ritam. Jako smo zadovoljni rezultatom i nadamo se da će se i slušateljima svidjeti“, rekla je Anđela koju mnogi pamte još iz slavnih dueta sa Draženom Zečićem, ali i zbog vrlo zapaženog božićnog albuma koji je izdala krajem prošle godine.

Andjela_pic (6)„Snimiti božićni album je bilo moja davna želja. Sad nastavljam snimati pjesmu po pjesmu i zaista uživam u svakom ulasku u studio“, kazala je Anđela koja je video spot za pjesmu „Sanjam“ snimila u Splitu, Kaštelima i Trogiru. Redatelj spota Matko Petrić odabrao je uglavnom „morske“ lokacije, ali je spot posložen vrlo domišljato kao san, s mnogim perspektivama letenja, prepolovljenim jabukama u zrcalu i sjajnim prizorima prirode.

U pjesmi „Sanjam“ do izražaja dolaze i Anđeline odlične vokalne mogućnosti, a pjevačica s trenutnim boravkom u Luksemburgu paralelno s promocijom novog singla radi na snimanju još jedne pjesme za koju glazbu i tekst potpisuje Alen Nižetić. „Nisam opterećena izlaskom novog nosača zvuka, sigurno će u dogledno vrijeme i do toga doći. U ovom trenutku mi je najbitnije da radim i snimam s guštom uz provjerenu ekipu suradnika“, kaže Anđela.

Video spot za Anđelin aktualni singl „Sanjam“ možete pogledati u rubrici Video.

(press obavijest)

 Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Natrag na početak ↑